De unieke Harrison 12 volts elektrische gordijnrail - type Neta 12 met RF bediening - is uitermate geschikt voor domotica toepassingen.


Voor ultiem woongenot is onze elektrische gordijnrail van het type Neta 12 niet alleen zeer scherp geprijsd maar ook nog eens uitermate geschikt om aangesloten te worden op bijna elk domotica systeem.


Het bedrijf RFXcom (www.rfxcom.com) heeft een USB 433.92 MHz RF zender voor X10 ontwikkeld waarmee je o.a. deze gordijnrail van Harrison kunt bedienen. Deze zender is verkrijgbaar bij de internetwinkel ElekHomica (www.elekhomica.nl) -artikelcode 60005. Met deze zender en de vele domotica programma's zoals Homeseer, Klik aan Klik uit e.d. kunt u een uitgebreid scala aan bedieningsmogelijkheden creëren, zoals het openen en sluiten van de gordijnen op de door u ingestelde tijden, bij licht en donker etc. Zelfs met behulp van internet kunt u vanuit elke plek op de wereld uw gordijnen bedienen.


Maar Harrison heeft meer;


Een eigen software programma, speciaal ontwikkeld voor de Harrison Neta 12 elektrische gordijnrail, stelt u in staat om zonder een domotica programma de gordijnen automatisch te laten openen en sluiten. Dit programma leveren wij u op cd-rom en is eenvoudig zelf op uw computer te installeren. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten; slechts Euro 35,00 inclusief BTW en verzendkosten. Vanzelfsprekend moet u wel altijd bovengenoemde zender hebben.


De elektrische rail is te bestellen bij één van onze dealers (zie dealeradressen) maar voor uw gemak ook bij de webwinkel ElekHomica (www.elekhomica.nl) zodat u hier met een totaalpakket kunt starten.


En verder komt onze rail binnenkort in de Home Control Box van Home Automation Europe. U kunt via www.homecontrolbox.com de gordijnen met een demo bedienen. Voor verder informatie kunt u natuurlijk contact met hen of ons opnemen.


Onze rail wordt al geruime tijd toegepast in het domotica huis www.bwired.nl in Nederland.


Maar voor iedereen die deze elektrische rail zonder domotica wil bedienen blijft natuurlijk altijd de mogelijkheid om deze gewoon met de meegeleverde handzender te bedienen. Alles uiterst gebruiksvriendelijk en kwalitatief zeer hoogwaardig!


Harrison Gordijnrailsystemen.
Harrison BV Voorbancken 5B 3645 GV Vinkeveen
Tel.: (0297) 26 35 25 - Fax: (0297) 26 35 54 - e-mail: info@harrison.nl